Loading the content... Loading depends on your connection speed!

online afspraak maken
Vindt u de stap naar een plastisch chirurg ook te groot? Op gebied van huidverbetering en huidverjonging werken wij in onze salon met top producten en zeer specialistische apparatuur. Of het nu gaat om verstrakking van de oogcontouren, verwijderen van wallen of lifting van het gezicht, ons unieke Anti-ageing concept vult de ruimte tussen gewone schoonheidsverzorging en de stap naar arts of kliniek. Wij werken met een geheel van producten en behandelingen die de huid op natuurlijke wijze verbeteren en zelfs verjongen. Er verandert niets aan uw natuurlijke gelaatsvormen en uitdrukkingen. U blijft uzelf, maar dan jonger! De behandelingen zijn veilig, vertrouwd en pijnloos. Een innovatie in de strijd tegen huidveroudering. Haal het mooiste uit jezelf! Ontdek je pure identiteit!
Al deze behandelingen zijn in kuurvorm te bespeken. Omdat een kuur persoonlijk afgestemd wordt, kan de totaalprijs per kuur verschillen. Informeer naar de diverse mogelijkheden en een eventuele proefbehandeling, om te zien wat een kuur met uw huid zal doen. 
MAC Huidscan Tevens bieden wij u de mogelijkheid om uw huid te analyseren m.b.v. de MAC Huidscan. De MacVision maakt een foto van uw gezicht. Speciale software maakt het mogelijk om de status van uw huid weer te geven, zoals de berekening van het aantal rimpels in een zone, poriën, bruine en rode vlekjes, de gelijkmatigheid van de huid en eventuele zonschade. De MacSensor analyseert met behulp van sensoren en een huidmicroscoopcamera. De sensoren testen het vochtgehalte van de huid, het vetgehalte en de elasticiteit. U krijgt uw testresultaten en adviezen direct mee naar huis. Onze scan onthoudt alle gegevens van uw huid zodat we objectief kunnen bijhouden hoe uw huid zich ontwikkelt.  
Prijs MAC huidscan per behandeling € 75,00 
Bovenstaande behandelingen voeren wij alleen uit in onze schoonheidssalon in Hengelo, aan de Enschedesestraat 36 te Hengelo. 074-291 28 29. Informeer naar onze gratis proefbehandeling.
Mobiele versie: Ingeschakeld