Loading the content... Loading depends on your connection speed!

online afspraak maken
Vind je de stap naar een plastisch chirurg te groot? Op gebied van huidverbetering en huidverjonging werken wij in onze salon met top producten en zeer specialistische apparatuur. Of het nu gaat om verstrakking van de oogcontouren, verwijderen van wallen of lifting van het gezicht, ons unieke Anti-ageing concept vult de ruimte tussen gewone schoonheidsverzorging en de stap naar arts of kliniek. Wij werken met een geheel van producten en behandelingen die de huid op natuurlijke wijze verbeteren en zelfs verjongen. Er verandert niets aan jouw natuurlijke gelaatsvormen en uitdrukkingen. Je blijft jezelf, maar dan jonger! De behandelingen zijn veilig, vertrouwd en pijnloos. Een innovatie in de strijd tegen huidveroudering. Haal het mooiste uit jezelf! Ontdek je pure identiteit!
Al deze behandelingen zijn ook in kuurvorm toe te passen. Omdat een kuur persoonlijk afgestemd wordt, verschilt de totaalprijs per kuur. Informeer naar de diverse mogelijkheden en een eventuele proefbehandeling, om te zien wat een kuur met jouw huid zal doen.
MAC Huidscan 
Tevens bieden wij je de mogelijkheid om uw huid te analyseren m.b.v. de MAC Huidscan. De MacVision maakt een foto van jouw gezicht. Speciale software geeft de status van jouw huid weer, zoals het aantal rimpels in een zone, poriën, bruine en rode vlekjes, de gelijkmatigheid van de huid en eventuele zonschade. De MacSensor analyseert met behulp van sensoren en een huidmicroscoopcamera. De sensoren testen het vochtgehalte van de huid, het vetgehalte en de elasticiteit. Je krijgt jouw testresultaten en adviezen direct mee naar huis. Onze scan onthoudt alle gegevens van jouw huid zodat we objectief kunnen bijhouden hoe jouw huid zich ontwikkelt.  
De prijs van de MAC huidscan is € 75,00 
per behandeling. Bovenstaande behandelingen voeren wij alleen uit in onze schoonheidssalon in Hengelo aan de Enschedesestraat 36. Informeer naar onze gratis proefbehandeling.
Mobiele versie: Ingeschakeld